EYENET

Call Center: 0774 517 757

Get Adobe Flash player

CYBERSECURITY

Analiza vulnerabilitati si evenimente de securitate

Identificare si analiza de vulnerabilitati: scanare de vulnerabilitati utilizand produse specializate, realizarea de rapoarte de scanare si inlaturarea potentialelor vulnerabilitati descoperite. Analiza vulnerabilitatilor este realizata utilizand produse specializate, actualizate la zi pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra breselor de securitate din reteaua analizata precum si metodele de inlaturare sau acoperire a acestora.

Pentru a oferi o protectie actuala si eficienta impotriva amenintarilor informatice ce exploateaza vulnerabilitatile existente in retea, procesul de analiza a vulnerabilitatilor poate fi programat la intervale de timp prestabilite, de exemplu: 1, 3, 6 luni.Generarea unui raport de analiza a vulnerabilitatilor ce va contine informatii detaliate despre numarul de statii vulnerabile, tipul vulnerabilitatilor descoperite precum si principalele actiuni de inlaturare a vulnerabilitatilor. 

Penetration testing 

Teste de penetrare (penetration testing/pentest): analiza nivelului de securitate al sistemelor informatice folosind metode de exploatare a vulnerabilitatilor. In cadrul serviciului de Penetration Testing, testarea se face intr-un mediu productiv, dar fara a afecta integritatea datelor, rezultand o imagine clara a nivelului real de securitate al sistemului informatic. 

In urma pentest-urilor, se realizeaza rapoarte de evaluare ce contin informatii detaliate despre potentialele brese de securitate identificate si metodologia de testare. Nu in ultimul rand, rapoartele contin recomandari tehnice de inlaturare a vulnerabilitatilor descoperite. 


Managed Security Services / Outsourcing 

Gestionarea solutiilor de securitate (managed security services) Punct de referinta in activitatea companiei noastre, solutiile Managed Security Service vin sa imbunatateasca considerabil procesul de administrare al solutiilor de securitate ale clientilor. 

Va punem la dispozitie solutii complete de administrare de la distanta a solutiilor de securitate implementate, reducand astfel costul echipamentelor si a personalului necesar pentru aceste activitati. 

Oferim solutii de monitorizare permanenta a retelei informatice, de la distanta, cu sisteme de alertare si interventie prompta impotriva oricarui potential atac informatic. Prin analiza atenta a activitatilor la nivel de retea, putem raspunde prompt si sigur oricarei amenintari informatice indreptata impotriva retelei clientilor. Prin gestionarea de la distanta a solutiilor de securitate, clientii nostri beneficiaza atat de costuri substantial reduse cat si de experienta si profesionalismul specialistilor nostri. 


Produse profesionale de securitate informatica UTM (Unified Threat Management) Appliance Produse hardware (Appliance) ce inglobeaza mai multe tehnologii cum ar fi Firewall/VPN, IPS, Email Filtering, Web Filtering intr-un singur produs in scopul de a proteja sistemele informatice la nivel de Gateway. Produsele UTM sunt sisteme avansate de protectie, ce ofera functionalitatea mai multor produse distincte intr-un singur dispozitiv. Acestea protejeaza reteaua din exterior catre interior, de cele mai multe ori fiind utilizate ca si element activ de protectie localizat imediat dupa conexiunea la internet sau dupa gateway-ul primar. 

Gama de produse existenta elimina necesitatea utilizarii altor dispozitive separate pentru functiile de firewall, IDS/IPS, Gateway Anti-Virus, Anti-Spam, Web Filtering. Gama variata a solutiilor oferite permite utilizarea cu succes, indiferent de dimensiunea retelei. Web Filtering Produse software si hardware ce permit controlul accesului Web pe baza de politici de acces. Aceste tehnologii de control al traficului Web impiedica accesul la site-uri sau categorii de site-uri Web ce incalca politica de securitate a organizatiei. 

Oferim produse si tehnologii WebFilter ce pot controla intr-un mod eficient, cu un grad de granularitate sporit, orice acces al unui calculator la resursele companiei sau la resurse din Internet. 

Produsele noastre permit o configurare granulara a politicilor de filtrare a accesului. Politicile de filtrare implica utilizarea unui algoritm eficient si flexibil, in aceleasi timp, de tipul: cine? ce face? in ce conditii?. 

Pot fi definite categorii de site-uri web, protocoale si servicii web asupra carora se vor aplica restrictii. Produsele noastre sunt preinstalate cu un numar mare de categorii personalizabile ce acopera o gama larga de site-uri si servicii web. Pentru o gestiune eficienta a timpului de lucru precum si al resurselor informationale ale companiei, produsele WebFiltering permit generarea unor rapoarte detaliate privitoare la activitatea utilizatorilor in Internet. E-Mail Filtering Produse software si hardware ce detecteaza si impiedica transferul de SPAM, virusi, spyware si malware atat pe baza semnaturilor cat si pe baza analizei comportamentale sau heuristice. Produsele noastre se integreaza cu toate sistemele de e-mail moderne, bazate pe solutii Microsoft sau Linux. Actualizarile permanente permit acestor produse de filtrare a e-mail-ului sa ofere o protectie eficienta impotriva celor mai noi amenintari de tip spam, scam, phishing, virus, troian, spyware etc. 

Tehnologiile de tip Content Filtering pot identifica si bloca chiar si transferul neautorizat de informatii si documente, prevenind astfel scurgerile de informatii din cadrul organizatiilor. Security & Event Log Management Produse de tip software utilizate pentru centralizarea logurilor din cadrul sistemelor informatice. 

Aceste produse ofera o mai buna perspectiva asupra activitatilor desfasurate in reteaua informatica, prin generarea de statistici si rapoarte variate ce acopera o gama larga de cerinte: evenimente generate de utilizatori (log in, log out etc.), evenimente generate de aplicatii, evenimente generate de sistemul de operare Corelarea acestor evenimente de tip jurnal cu raporturile oferite de solutiile pentru detectarea si evaluarea vulnerabilitatilor duce la o mai buna privire de ansamblu asupra securitatii la nivelul fiecarei statii de lucru sau server. Solutiile ofera posibilitatea de arhivare a evenimentelor colectate din diverse puncte ale retelei (servere, statii de lucru, echipamente).


Firewall 

Produse de tip software si hardware ce permit controlul asupra conexiunilor din cadrul sistemelor informatice. Oferim solutii avansate de tip firewall, ce permit controlul conexiunilor interne si/sau externe, management avansat si integrare cu o gama larga de echipamente de securitate IT. 

Punem la dispozitie echipamente CUSTOM Firewall  atat hardware cat si software creeate special pentru reteaua dumneavoastra. 


VPN 

Produse de tip software si hardware ce asigura transferul de date intr-un mediu criptat. 

De la securitatea conexiunilor mobile, a transferurilor de documente catre locatii secundare ale clientilor solutiile de tip VPN oferite acopera intreaga gama de necesitati privind criptarea transferului de date. 

Oferim solutii VPN pentru utilizatorii mobili ce doresc sa acceseze resursele informatice ale companiei intr-un mod sigur, prin transmisiuni criptate bazate pe autentificare precum si solutii VPN pentru interconectarea sediilor secundare ale clientilor cu sediul central etc. 

Solutiile EYENET urmaresc integrarea celor mai noi tehnologii precum si a celor mai raspandite produse 

din domeniul securitatii informatiei pentru a asigura o protectie eficienta impotriva amenintarilor informatice.