EYENET

Call Center: 0774 517 757

Get Adobe Flash player

Gazduire, Administrare si Design WEB

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii de dezvoltare web:

 • Achizitionarea si Administrarea numelui de domeniu. 
 • Gazduire de domenii web pe cele mai rapide servere, cu backup 1/h, 24/24, pe alte servere decat cele principale, aflate in locatii diferite.
 • Suport pentru serviciul de gazduire
 • Suport pentru administrarea adreselor de email. Emailul trebuie sa functioneze permanent pentru un proprietar de web site. Este cea mai uzuala modalitate de a fi contactat pe internet si prin internet. In pachetele noastre de actualizare si intretinere a web site-ului dumneavoastra putem include elementele configurarii conturilor dumneavoastra de email sau putem afla ce se intampla atunci cand acestea nu functioneaza.
 • Actualizarea continutului si a imaginilor. Zilnic, saptamanal, lunar sau ocazional, acest serviciu este apreciat si solicitat in egala masura de clientii nostrii.
 • Intretinere generala. Implica verificarea linkurilor si celorlalte functii dinamice pe web site-ul dumneavoastra pentru a asigura ca acestea sunt functionale si actualizate. Toate instalarile de scripturi si transferul fisierelor pot fi gestionate de echipa noastra. Nu este nevoie sa invatati sa programati sau sa verificati daca aveti eroare la conectarea la baza de date. Trimiteti-ne noul continut si noi vom avea grija ca acesta sa ajunga pe web site-ul dumneavoastra si sa fie pe publicat pe internet in maxim 2h.


WEB DESIGN

De la design de pagini web la creearea de site-uri complexe.

Creem pagini de dimensiune redusa care se incarca rapid - nu este folosit nici un artificiu grafic considerat in plus - doar cele care transmit o prezenta web dorita pentru paginile web - acest lucru este atat in folosul dumneavoastra cat si al vizitatorilor site-ului. 

Intotdeauna ne asiguram de o integrare in cu toate browserele majore existene, si cu o structura valida a paginilor web create.

 • Scriptare si integrarea facila cu bazele de date. Orice functii aveti nevoie putem sa vi le oferim, in aproape toate limbajele de scriptare mari, facandu-ne capabili sa ne adaptam dorintelor clientilor.
 • Putem sa punem la dispozitia dumneavoastra solutii complete de dezvoltare web. De la prima schita ... pana cand site-ul este online si functioneaza.
 • Suport si garantie in toate formele posibile.


Un design de pagini web care face diferenta

O pagina web include 3 elemente principale:

 • Grafica. Grafica poate imbunatati vizual aspectul site-ului si face continutul acestuia sa arate mai interesant, mai usor de citit si/sau ofera vizitatorilor web site-ului o experienta mai placuta in acelasi timp in care face ca informatia aparuta sa fie mai usor interpretata si inteleasa.
 • Continut. Pentru cei mai multi vizitatori de web site-uri, continutul este ceea ce ii intereseaza. Nu sunt prea multi cei care viziteaza un site web doar pentru ca e dragut.... Continutul si grafica trebuie sa fie cel putin la fel de bune, altfel vor apasa pe butonul de intoarcere a browserului chiar inainte de a observa existenta acestuia. Densitatea graficii si a continutului trebuie atent planuita si pusa in aplicare pentru a face designul web site-ului atat de bun cat este posibil sa fie.
 • Interactivitatea. Scriptarea si programarea pentru internet e modalitatea de a face web site-ul sa comunice cu vizitatorii acestuia ... va face bine atat afacerii  dumneavoastra cat si vizitatorilor dumneavoastra. Veti avea vizitatori care se intorc si loialitatea acestora va face competitia dumneavoastra sa ramana in urma.

SERVICII WEB CARE FAC DIFERENTA !